Lördag i precis rätt anda

Uppstigning vid åtta. En tallrik havregrynsgröt. Snabbmatch i FIFA och 6-1-seger. Ett första testpass på Crossfit. Svettas. Bli trött. En dusch. En promenad in till stan. Fantastisk lunch på Jazzköket. Felstavad meny. Gott kaffe. Spontanshoppning av träningskläder. Städning av lägenhet. Pre-middag med vänner med glasstillverkning. Middag med vänner och bland annat glassätning. Ett par-tre väldans goda handplockade öl. Ett 226:e raka blogginlägg elva minuter innan “deadline”.

Lördag. En weltklasse-lördag till och med. Så här borde alla lördagar vara. Typ.

Träning på Crossfit i Östersund

Lunch på Jazzköket i Östersund

Lunch på Jazzköket i Östersund

Höstersund

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

    • Ja, jag funderar faktiskt på att dra på ett testpass till och få med mig ett par kompisar redan nästa lördag. Får se var det landar någonstans.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.