Någon bytte ut täcket

Kommer ni ihåg det där lummiga täcket? Eller det där fantastiska morgonhumöret? Det har hänt lite sedan dess. Igår morse klev jag ut i ett snölandskap. Ganska slaskigt, ganska blåsigt – men vitt på marken och snön yrde ner under hela promenaden till jobbet. Idag är täcket borta och det blåser än friskare vindar. Och jag ska ta en ny promenad i motvinden. Friskt luft rakt ner i lungorna och en bra kickoff för huvudet innan det ens har ljusnat ordentligt.

Samtidigt som det är en ordentlig kontrast till vad jag researchade häromdagen

Höstvinter på Frösön

Höstvinter på Frösön

Höstvinter på Frösön

Höstvinter på Frösön

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.