Nu ska jag ner på tvåsiffrigt

En vecka sedan Lidingö. Inte tränat en minut sedan dess. Semester kan vi kalla det. Jag behöver mål att sikta på. Så egentligen var det lika bra att det hände. Tiden var knapp och det fanns inte längre så många argument kvar för att inte göra det. Och när jag tänker efter så saknade jag det ganska mycket i våras och även förra våren. Så…

…Göteborgsvarvet då. 2015 då. Let’s do this. För åttonde gången om jag räknat rätt.

Sub-tresiffrigt. 99:59 eller snabbare. Det var målet inför varvet 2013 som aldrig blev av (knädynga) och jag kan utan att skämmas inbilla mig att jag hade gjort det. Och jag ska göra det. Den 23 maj gäller det och så får jag se om jag väljer att starta längst bak eller seeda upp mig. Jag nöjer mig med bekräftelsen så länge och undrar stilla – vilka hänger med mig?

Göteborgsvarvet 2015

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.