Audi Q7 – på fyra drivande och 245 hk

Skåne-helgens åk: Audi Q7 3.0 TDI Quattro S-Line, årsmodell 2014 och 245 hk under huven. Jag är som jag är så får jag chansen att köra en trevlig bil så blir det produktfotografering om jag har prylarna närvarande. Och det hade jag ju den här gången. Några körmässiga detaljer från dygnet med bilen tar jag med mig. Så här.

#win
Riktigt tyst kupé, soltakets ljusinsläpp, mittkonsolen, utrymmena, förarmiljöns utformning (som jag vanligtvis är stört kräsen med) var riktigt trevlig och så självklart 245 hk.

#kämpa
GPS-navigeringens gränssnitt förtjänar betydligt mer kärlek (för den har inte fått någon alls) och en bil som tillverkas 2014 ska ha USB-portar så att man enkelt kan ladda sin smartphone. Fem-sex stycken 12V är till föga fördel utan adapter.

Och så till det roliga!

Audi Q7 Quattro - S-Line - 245 hk Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line Audi Q7 Quattro - S-Line

Inlägget är gjort tillsammans med Audi Malmö.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.