T som i tisdag, träning och trippel

Jag kände det var dags igen. I morse packade jag ihop en träningsväska med dubbel uppsättning kläder innan jag stack till jobbet. Siktet var inställt på trippla pass med HIIT vid lunch och bodypump och det direkt efterföljande corepasset vid 17-tiden. Så blev det också. Det är inte alla dagar man framåt 19-tiden duschat tre gånger och jag avstod inte ens morgonens blötläggning. Ett bra sätt att vakna till.

Jag var trött redan efter lunchpasset, trots kaffe i min nya favoritmugg, och nu är jag ännu tröttare. Så trött att jag lyckades kasta diskmedelspulver på den färdigkokade pastan som stod på avrinning. Bra där. Jag som avskyr att slänga mat och allt.

Så. Nu blir det vila. Tills torsdag. Då blir det HIIT igen. Högpulspassen är förbaskat roliga och det är grymt skönt att på kortast möjliga tid få svettas så mycket som bara går. Det verkar vara fler som tycker det, hälften av platserna är redan bokade inför nästa tisdagspass. Sedan får jag se om jag kör core framöver. Egentligen är det precis det jag behöver och det är bra både övningar och instruktör. Men musiken? Seriöst.

Idag tänkte jag faktiskt pröva något som inte är nytt men som jag gör väldigt sällan. Lägga mig och sova i rimlig tid. Kämpa, jag!

Ko-muggen

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.