Undanstädad sommar i Skärgår’n

Okej, det var nog ett par månader sedan som sommaren kastade in handduken. Igår gjorde vi dock slag i saken vad gäller hus och gård i bostadsrättsföreningen och packade undan möbler och gräsklippare till ett mörkt förråd. Under ett lätt höstregn, med min träningsvärk efter tisdagens dubbelpass, städade vi bort höstlöven och pusslade in träsofforna och borden likt Tetris in i dess vinterlya.

Det var sommaren det. En sjukt bra sommar var det och ärligt talat så vet jag knappt om jag märkt av övergången till höst. Tiden har bara rusat iväg. Fullständigt. Alltid något på gång. Och nu då? Jodå, ytterligare två-tre projekt för den närmaste framtiden är planerade, det finns en 2014-säck som ska sys ihop men den berättelsen ska jag ta vid ett senare tillfälle.

Tillsvidare fortsätter jag att leva efter devisen att ha en ny resa bokad innan nästa är genomförd. Den håller än. Jag gillar det. Ganska mycket.

Höststädning

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.