Världens mest tacksamma

Världens mest tacksamma flexdagar? Jo det ska jag berätta, det är halvdagar som idag. När en ändå sitter både före och efter “ordinarie” tider och lite till (vad som nu är “ordinarie tider”, men jag får väl anta att 8-12 ses  som vedertagen standard vid halvdagar?). Så är det när man inte har något bättre för sig än landa med lyxfrukost från Törners på morgonen och att sedan sitta på plan fem och klippa ljud till halvåtta en fredagkväll. Tyst och stilla. Arbetsflödet går aldrig så smidigt som när resten av huset har gått hem. Ingen Lync som blippar. Inga konferenssamtal i öppna kontorslandskapet. Inga telefoner som ringer.

Jag gillar det. Som fan. Flex- och semesterkontot också. Rätt som det är landar det en resa i kalendern och då är de där timmarna fantastiskt bra att ha.

Fredagslyx

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Kontorslandskap måste vara sämsta påhittet! Tänk så där lugnt hade man det nästan varje dag tidigare med eget rum! Prata om att effektiviteten måste vara lägre nu.

  2. De här öppna landskapen som vi har är dock betydligt bättre än jag suttit förut. Som ryggen-fri-förespråkare är det här dock inget bra alternativ tyvärr. Skulle inte ha något emot att möblera om i vår gruppering.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.