18 til I die

Det är mycket nu. I-landsproblemen hopar sig. Kylan börjar närma sig och samtidigt som jag står och spanar utförspaket för gassiga toppturer under klarblåa himlar så lockar det något så hutlöst att boka något till ett varmt ställe. För samma pengar. Nämnde jag att jag är sugen på Leicester hemma på Old Trafford i slutet på januari? Inte?

Jag är grymt sugen på att öka över och se Leicester hemma i slutet på januari. Det är snart fyra år sedan jag var där senast. Alldeles för länge.

Så. Nu vet ni.

Förresten. 18 til I die var det ju. Bryan Adams fyller år idag. 55. Äh va fan, vi firar det lite. Personlig favorit. House Arrest från Waking up the neighbours. Sa jag att jag just precis blev sugen på att dra över på Kanada-turnén i januari eller?

Föregående inläggJag är en av de djävlarna
Nästa inläggUngefär ett i timmen
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.