Årets mest befriade skara

Jag snubblade över ett inlägg igår, i en av bloggarna jag följer. Smått genialiskt visade det sig då bloggaren ifråga tipsade om något som är så långt bort från trendiga mode- och matbloggar man kan komma. Så långt bort från kliniskt städade kök, perfekta sovrum, showroom-liknande vardagsrum och Nobelfest-dukade mitt-i-veckan-matbord trots att småbarn verkar husera i hemmet.

Facebookgruppen Family living – the true story. Genialiskt. Befriande. Klockrent. Bakom kulisserna på det (som många kallar) svenska folkhemmet. Som vi tyvärr ser ganska lite av i bloggosfären. Även härifrån för även om jag skyr oreda som pesten, kolera, ebola, digerdöden och en röd fotbollsklubb från Liverpool så kvarstår det faktum att det här hemma är ganska långtifrån kliniskt. En vacker dag kanske jag ska förmedla det. Jag ska ta modet först.

Och en rejäl städomgång. Eh. Men okej. En teaser får ni. Här.

Skitiga skor

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Vaddå, vi har väl alltid jättefint här hemma? Inga grejor som ligger framme, utan allt instoppat på sin plats i inte överfulla garderober? Inte det alltså… 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.