Blev det lite kärlek även idag?

Ja. För det räcker inte med två kärleksfulla inlägg på två dagar så här kommer ett tredje. Tillägnat mig själv. Jag ärade mig nämligen med inte bara ett träningspass idag – utan två! Kärlek var det. HIIT och bodypump och nu mår jag ganska så skönt faktiskt, efter förra veckans hundraprocentiga frånvaro (nej, videoblogg om träning räknas inte). Och nu så. Trötta muskler, trött i ögonen, trött i huvudet. Som det ska vara. Jag tänker fortsätta på inslagen väg och köra fotboll i morgon. Faktiskt. För jag tror att inomhusvarianten är betydligt mera skonsam för ett stycke trasigt knä än utomhus och konstgräs.

Påminn mig gärna om det i morgon kväll när risken finns att jag sitter och lipar med lindat knä och pulserande smärta. Med vänliga hälsningar, LivinOnTheEdge_80.

Sportsgym

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.