De andra resebloggarna där ute

Jag är medlem i Svenska Resebloggar, som jag skrivit om tidigare, och det händer en hel del i och kring det nätverket mest hela tiden. Fantastiskt roligt! Här kommer ett mindre plock av det mest aktuella. Läs, inspireras och tävla. Tipsa gärna om du har fler inlägg som borde stå med här!

  • Svenska resebloggar tipsar om tävlingar där det går att vinna reselitteratur!
  • Lisa, på Livet från den ljusa sidan, kryssar i Karibien just nu. Läsvärt och så kommer det bildbomber på Instagram emellanåt.
  • Rosita släpper en bok, Den perfekta guiden för din barnsemester, och det blir troligtvis en bokrelease i Stockholm framöver. Håll utkik på hennes blogg!
  • Jennifers tipsar om dokumentsamlare för resan och ger även rabatt på ett fodral (som även rymmer en iPad mini om man vill)! Läckert och 15% fram till 6 december tackar man ju gärna ja till!
  • Fantasiresor gör en magisk tågresa genom Europa och åker bland annat över Brennerpasset på vägen från Österrike till Venedig. Riktigt läckert och det där är ett resealternativ som jag ska fundera extra på.
  • Hallins reseblogg går all in på träningsresor i ett inlägg från idag och gräver lite i Apollos koncept. Efter min egen vecka helt utan träning så är jag ganska sugen på det här och vi har funderat på det både en och två gånger.
  • Har du en bulle i ugnen? Då kan de här tipsen för flygsugna gravida vara vettig läsning hos Resfredag.

Själv går jag mest och väntar på att det faktiskt ska bli 102 procent spik på TV-tider i januari. Jag har ena fingret på bokaknappen och det andra på tangentbordssiffrorna för att knappa kortnumret. Eller så kör jag living-on-the-edge och bokar ändå. Vad är oddsen att det blir en måndagsmatch? Famous last words…

Omslagsbild: Rosita reser

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

    • Räknas Östersund till Stockholm? 😉 Nej, inga längre tågresor på kontinenten än några kortare i Italien. Jag gillar ju Tyskland, alperna och Italien så alternativet känns lockande. Handlar mest om tid och att jag inte satt mig in så hårt i det.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.