Dubbelt upp, Manchester!

Alltså. Fantastiskt! Både det faktum att United tog sin första bortavinst för säsongen (grannarna, de som var hemma, borde också ha noterat det…) i och med den nästan osannolika segern på Emirates i lördags. Plus att en egen resa till Drömmarnas Teater nu är spikad! 11 januari är både jag och Southampton på besök i stan och efter en jul- och nyårshelg på resande fot så slår jag mig till ro hemma i soffan river jag igång 2015 på samma tema. Jag menar, varför luta sig tillbaka? Old Trafford har ju dessutom inte fått mitt besök sedan maj 2011 då titel nummer 19 firades så det är mig då på tiden.

Alltså. Att skriva ”…att United tog sin första bortavinst för säsongen” i novembers sista tredjedel. Det är också helt osannolikt fast på ett helt annat plan.

Alltså. På tal om plan. Efter att ha totalt gått ner mig på flygresor.se så sansade jag mig tillslut med insikten att jag kommer få kryssa runt i halva Europa både ut och hem. SAS hade inget direktflyg för vettiga pengar att erbjuda så valet föll på en Lufthansa-variant. Via Frankfurt. Well, det kunde ha blivit både München och Zürich istället. Lite skit får en väl ta om en bestämt sig för att leva i utkanten av civilisationen (läs: Östersund). Lyckligtvis gillar jag att flyga så jag lider inte nämnvärt, plus att jag kom undan hyfsat i pris.

Alltså. I skrivande stund är det en top-four-batalj jag ska på, där United är underdogs. Vem kunde tro det när säsongen började?

Alltså. Det är bara att börja jaga boende då. Det känns som att det kan bli allt från en bakgata i stans utkanter till lyxpalats mitt i city. Så länge det finns en säng i rummet och wifi ingår i priset så är jag nöjd, resten brukar lösa sig på ett eller annat sätt. Kanske kan Black Friday hjälpa till att hålla priserna nere lite, fenomenet som nu börjat sprida sig hit från USA och som är kickoffen på julhandeln där borta. Det brukar innebära rabatter på både det ena och det andra och exempelvis kör nu Hotels.com 10% på utvalda boenden. Helt klart läge att hålla koll där med andra ord.

Alltså. David de Gea. Vi har mycket att tacka dig för. Inte minst i lördags och det ska bli ett rent nöje att få se dig live.

de Gea

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.