Early bird? Fuck i’ren!

Early bird. Fakiren. Nja, snarare ”Early bird? Fuck i’ren!”. Om mitt morgontrötta jag får prata till punkt alltså. Det där jag:et som gärna ligger under täcket en sväng på mornarna. Ja men precis, det där jag:et om gärna jagar småtimmar på natten som grannens hund jagar fåglar på fjället. Hur som helst. Det där jag:et fick dock vackert knipa igen denna morgon när 06:30-kärran mot ESSA skulle frakta ett stycke drydiansk lekamen till hufvudstaden.

Fakiren - SAS

Godmorgon, Östersund

Webbdagarna it is.

Oh work. En heldag på Söders höjder. Det var inte igår. Faktiskt verkligen inte igår. 2011 snarare. Det har hänt en del sedan dess och det ska onekligen bli väldigt spännande att se vad, och om, de har några nya intressanta idéer och lösningar att erbjuda. Som vi i så fall kan ta med oss hem och vända sektionen upp-och-ner med. Det är i alla fall målet. Människor älskar ju generellt sett förändringar.

Typ.

Well. Dags att fokusera. Och dricka kaffe. De där morgonflygen är inte hälsosamma någonstans. Alls.

Webbdagarna

2 KOMMENTARER

  1. De morgnar jag måste vakna innan åtta brukar jag och min pojkvän titta på varandra och säga ”tänk att de finns de som går upp såhär tidigt VARJE dag – helt ofattbart!” Hehe. En dag (när man börjat jobba på riktigt osv) slås man väl av den hårda verkligheten.

  2. Jag skulle önska att folk hade lite mer generösa och positiva tankar om oss som nattugglar och är trötta på mornarna. Känner emellanåt att det ofta ses ner på den typen av livsstil för att man inte anpassat sig in i den stora sju-till-fem-fållan. Men, då är det bara att hänvisa till forskarrapporterna som skvallrar om samma sak – vi nattugglor är smartare än genomsnittet. ”;)”

    Idag hade jag dock inget val. Webbdagarna började klockan 9 vilket jag ville eller inte. Svårt att flexa då. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.