Fem frågor, fem svar

Handen på mitt hjärta av sten. Egentligen. De här ”utmaningarna” som dyker upp ibland. På Instagram. På bloggar. Facebook. Jag är inget jättefan av dem. Faktiskt. Ändå kan jag inte hålla fingrarna borta från kameran och Instagram (svartvitt-tema senast). Eller från tangentbordet och bloggen. Så. Challenge accepted! Hör du det, J?

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Bacon. Det går att kombinera allt med bacon och bacon med allt. Perfekt smaksättare och krydda. Perfekt som huvudingrediens. Jag räknar inte in kaffe på den här listan då det är en livsuppehållande komponent, som luften vi andas ungefär.

Bacon

2. Godaste efterrätten?
Okej, möjligtvis lite säsongsbetonat men pepparkakan sitter alltid som ett smäck efter en god baconmåltid. Förmodligen borde jag pröva baconlindad pepparkaka och på så vis slå det bästa av världar ihop till ett komplett universum. Det kan bara bli bra.

Pepparkaka

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?

Fotboll

4. Bästa träningsredskapet?
Mina två ben som jag är bestyckad med. Grunden för den mesta av träning som jag ger mig själv och det ”redskap” jag alltid har med mig.

Benen tar mig överallt

5. Vad är du tacksam för just nu?
Klyschigt men fakta kvarstår: att ha fri(sk)heten och möjligheterna att göra saker som jag verkligen vill göra. Med det som grundstomme blir liksom hela tillvaron och vardagen enklare att ha att göra med, vilket också får resultatet att små banala skitsaker ofta faller mellan stolarna och försvinner bort i evigheten.

Vem som ska få ta utmaningen vidare? Ingen, eftersom de flesta bloggar jag följer redan har kört listan. Så. Jag tycker vi håller där för idag och tar sikte på Emirates klockan arton och trettio svensk tid. Då ska Welbeck förstå att han gick till fel klubb i somras.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. HAHA. Känner mig hedrad! Är av samma sort, ogillar generellt utmaningar men denna gick snabbt och hade rätt roliga frågor.

    Bacon – vilket intressant och bra svar. Du skulle kunna baka liksom egna pepparkakor och forma dem som sparris eller liknande så blir de enkla att rulla in i bacon. Kan tänka mig att det går bra ihop. Kanske även med ädelost?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.