Istället för svetten och slitet

Idag hade jag en liten plan. Att blogga om veckans alla sköna träningspass hittills. Det uppdraget kommer jag inte riktigt att lyckas med eftersom det blev en helt omvänd vecka. Helt utan träning. En sådan vecka jag tänkte ha för ett tag sedan men som aldrig blev av eftersom jag… tja, tränade istället.

Nu har jag avstått alla pass, till och med fotbollsåterstarten igår fick avgå och jag landade istället på Jazzköket med trevligt sällskap, god mat och några sköna drycker. I morgon är det fredag. Jag har ett HIIT-pass inbokat. Återstår att se om jag kör det eller om jag fortsätter på veckans hårt inslagna väg och vilar mig i form några dagar till. Det känns faktiskt ganska lockande och i ärlighetens namn så står jag inte och faller med en vilovecka.

Det kanske snarare är så att det är precis vad jag behöver. Det kanske snarare är så att de där sköna morgonpromenaderna räcker precis för att få luft i lungorna och för att starta dagen på bästa möjliga sätt. Det kanske är det som jag ska ägna även fredagen åt.

Badhusparken

Jazzköket och Östersund

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.