Medan snön stormade utanför

En lördagsmorgon i början av november. När det är halv storm och snöfall utanför. Det är då jag sjunker ner i soffan, efter en tidig och skön uppstigning, och drar igång en runda FIFA. En mugg bredvid mig sprider den ljuva doften av dagens första dos kaffe. Jag njuter av några snygga mål, klantiga målvakter och en säsong där jag ska ta Barnsley upp en division. Att sedan dela material från PS4:an är fasligt enkelt i och med uppdateringen till 2.0 tidigare i veckan. Det får bli ett eget inlägg om det där framöver tror jag. Både PS4:an och även FIFA.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.