Prostatagerilla och gröna mattor

Lördagsnoteringar? Okej.

Jobb (på en lördag, ja jag vet). Välbevakat sådant. Antingen så är ryssen i krokarna eller så var det bara träningsdag med ”prostatagerillan”, som Mac uttryckte det. Nåväl, jag fick jobba ostört och hade en sådan där fantastiskt produktiv förmiddag i min ensamhet.

Prostatagerillan

Work

Tre poäng till United. Noll till Hull. Tre mål av United. Noll av Hull. Fjärdeplatsen i ligan befästs för andra helgen på rad och det var sannerligen inte igår. Tre raka segrar nu och ja, lika skönt som det var längesedan (december 2013).

ManUtd

…och så har jag passerat halvvägs ner till värmen. På Twitter alltså.

Twitter 333

Plus. En viktig detalj som jag hoppas håller i sig – kylan (på tal om värmen ovan). Ge mig nu en riktig vinter. Tack på förhand!

Föregående inläggWebbdagarna it was
Nästa inläggKom ihåg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.