Veckans mest kärleksfulla rivstart

Om den nyss avslutade veckan rundades av med lite kärlek så kickstartar den här veckan med samma sak. Fast på helt annat håll. Det var nämligen olidligt länge sedan jag senast gav bilen uppmärksamhet, ömma tankar (förutom när vi tankar) och kärlek. Den förtjänar verkligen det efter sommarens och höstens mil, högt och lågt i vårt land. Så. Ikväll hände det. Bara jag och Passaten. På tu man hand i Gör-det-själv-hallen på Körfältet. Dammsugning, fönsterputs, väck med lerfläckar, avfettning, lite kelande med schampotvättsvampen följt av en lång välbehövlig dusch (i kallvatten dessvärre).

Två timmars egentid fick vi (ja, på riktigt för vi var helt själva i hallen under större delen av dejten) innan vi tillsammans rullade hem i Östersundskvällen. Nöjda. Glada. Och trehundra spänn fattigare. Värt varenda spänn.

Tvätta bilen

Tvätta bilen

Tvätta bilen

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.