Videoblogg: löpardojjor och Frösöns vidder

Idag kastar jag mig ut ur komfortzonen och kör ett, på dryden.se, banbrytande tilltag. Videoblogg. Världspremiär. Innehåll? Träningsterapi. Jag skriver inte mer än så utan vi syns i klippet nedan istället. Hugaligen.

…ja, en sak till bara. Ett stycke iPhone valde att hellre fokusera på den snygga kåken i bakgrunden än på mig. Vad fasen var det om då?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

11 KOMMENTARER

  1. Hallå snyggt jobbat! Skrattade så åt skorna dina… 🙂 Mina löparskor börjar också bli lite slitna men inga hål ännu så har väl ingen tillräckligt god anledning att köpa nya, hehe.
    För övrigt inspirerande film för att gå ut och springa – och med de vyerna! Är det nära där du bor? Eller måste du ta bilen dit i alla fall?

  2. hahaahhaha. KUL inlägg alltså. Seriöst och bra och bra kvalité gav den lilla phonen dig med tycker jag! 🙂 Jag du var lite ur focus där, jag trodde nästan att du körde seriös kamera på grund av det.. Härlig musik också. Har du något bra tips för ställe med bra creative commons musik som man kan använda?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.