Att ta det till nästa nivå

Som ett brev från posten. En avi med okänd avsändare. Det var bara att pysa iväg och hämta ut det. Handstilen på adressetiketten sa allt. Vad hade nu gubben hittat på? Well. Jag slet upp det redan på parkeringen. Han har pratat om det tidigare i höstas och det är nu dags för mig, tycker han, att ta hela egotrippgrejen till en ny nivå.

Selfie stick

En selfiestick (eller monopod, om man nu hellre föredrar det ordet). Perfekt. Dessutom med samma stativhuvud som mitt befintliga iPhone-stativ har, vilket innebär att även det här passar på mitt systemkamerastativ. Det kommer bli reseselfies som ni aldrig tidigare sett dem. Inte här på bloggen i alla fall. Så, so long you old närgångna selfies på en armlängds avstånd!

Selfies från Instagram

Föregående inläggKom ihåg
Nästa inläggDecember nummer två – matfrossan!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.