December nummer 4 – med sorgsen blick

Två dagar tog det, sedan kände jag för en ny lucka i bloggkalendern (ni vet, inspiration härifrån och därifrån). Så, så får det bli.

 Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen

Alltså. Efter en diger genomgång av bildarkivet både från flygande fläng-delen (iPhone-bilderna) och de mer planerade bilderna från systemkameran så hittade jag lyckligtvis väldigt lite sorg, deppighet och sådant som har gjort mig ledsen under året. Ingen är gladare för det än vad jag är.

Men visst, det finns mer eller mindre ickeroliga stunder som varit. Jag tog en bild på TV-sändningen under Giggs sista match i United-tröjan i maj. Men nej, jag väljer att se de säsonger jag har fått njuta av honom istället. Okej, hemresan från Karibien var inte så rolig (alltså, den flöt på men jag ville inte åka hem) men efter en sinnessjukt bra resa är det svårt att fokusera på något dåligt då.

Däremot.

Powerpoint-fail

Jag trodde faktiskt, att vi 2014, hade kommit längre än så här. Ovan är ur en Powerpoint-presentation som jag fick i knät i våras. The end. I clipart. Deltagarna har innan det här genomlidit 101 sidor. Yepp. Etthundra och en sidor Powerpoint enligt ovan ”grafiska profil”. Ska vi börja prata arbetsmiljö? Vi borde.

Hur som helst. När jag ser sådant här så blir jag sorgsen, ledsen och nedstämd. Å åhörarnas vägnar.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.