December nummer 6 – den där resebilden

Jag gör ett nytt inhopp i lucköppningshysterin (efter tips härifrån och härifrån) och ska jag då gå efter schemat, vilket jag så klart ska, så gäller det alltså…

Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året

Well. 2014 har ju varit ett ganska intensivt år vad gäller resor så det finns ett antal tusen bilder att välja på. Vissa fastnar lite mer än andra och eftersom vi aldrig någonsin tidigare har sett en solnedgång på bild (…) så får bidraget bli som följer.

Santa Monica Beach

Santa Monica Beach, på min spontana och snabbuppkomna egotripp till LA i maj. Det var en sådan där skymning när Stilla Havets vågor kastade sig in över stranden. Där de iskalla västanvindarna gjorde att jag ganska snabbt ångrade att jag lämnade min huvtröja på hotellet. Där solen gick ner bakom Santa Monica Mountains och jag häpnade som om jag aldrig sett det där eldklotet gå ner tidigare. Och så vandrar den klyschigt lyckliga familjen rakt in i mitt liv, rakt in i siktet på min 24-105:a medan mitt avtryckarfinger är redo att fyra av en serie (det låter mer som att jag hade en bössa till hands än min kamera, med den beskrivningen…).

Egotripp i all ära. I vissa ögonblick önskar man att man inte var själv, på andra sidan jorden och nio tidszoner bort utan att man hade de man helst vill ha med sig på plats, där, bredvid. Det här var ett sådant vackert ögonblick.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.