Det vita täcket

Så ramlade det ner. Det där vita. Två dagar innan den 24:e lade sig täcket på marken och det fortsatte falla ner sent in idag. Man kan säga mycket om jul men ska det vara så ska det vara. Annars kan det kvitta. Med dalsländskt blod är jag inte särskilt bortskämd med tre-fyra decimeter snö på julafton så det här är en skänk från ovan, mitt i min sådär blott andra jul på jämtländsk mark. Och framförallt, möjligtvis kanske lite tidigt att uttala sig om men det struntar jag i nu, ger det här en bra grundplåt för en riktigt fin vinter. Reclaima skidåkning, toppturer och fjäll. Och allt det där som hör till.

Innan dess – julhelg. Nu.

Jag kan också hinta lite om i morgon – då är det tävlingspremiär på bloggen. Håll utkik!

Well, klockan är 23 och gröten ska fixas. Jag har lovat. Mest mig själv.

Stortorget i Östersund - vinterskrud

Stortorget i Östersund - vinterskrud

Kul med jul.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.