Flygande tomtar och norrsken

En gnistrande julaftonsmorgon med minusgrader och flera decimeter snö. En snötäckt sjö och en frostad Arctura på andra sidan vattnet. En klarblå himmel med tomtar som hoppade fallskärm över Frösön. En skymning med Kalle Anka, tänd julgran och utdelning av julklappar.

Och ett norrsken över våra huvuden som gjorde att jag trotsade de 23 minusgraderna och gick utanför dörren med kamera, stativ, mina bästa Hestra-handskar och min skönaste dunjacka. Sedan var det bara att njuta av skådespelet som rundade av julafton 2014 på det allra bästa av alla sätt. Det här satte normen över hur vädergudarna ska hantera alla jular framöver.

Magiskt var det.

Tomtehoppning på Frösön

Tomtehoppning på Frösön

Norrsken över Frösön, Östersund och Jämtland på julafton

Sockerbitarna på Frösön

Östersund från Frösön på julafton

Arctura under stjärnorna på julafton.

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.