Genom Norrlands kalla inland

En tidig morgon i december mötte vi gryningen på vår roadtrip i nordostlig riktning. I samma anda som solen steg så sjönk temperaturen och längs vägen låg istäckena över sina sjöar, snön på sina granar och himlen hann knappt bli blå innan det var skymningsdags. Årets kortaste dagar är här och mitt i allt mörker så möter man en fantastisk decembercharm, vackra vyer och vinterlandskap i sina finaste kläder.

Precis som det ska vara. Det bästa av allt? Att jag håller på att återfå kärleken för vinter, snö och kyla. Den har varit på vift alldeles för länge.

Jämtland i vinterskrud

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Men jaaa, vintert. Den kan ju vara så totalt underskön. Och så köldbettet i näsan, älskar det.

    Så vad det gäller Tromsö säger jag bara, ÅK! Fantastiskt ställe. Nästa gång vill jag dit på sommaren dock!

  2. Norra Spanien, joråsåatte. 🙂 Tack vare snön och kylan är dock längtan bort just nu inte så stark. Nu ska det bli en vit jul. En riktigt vit jul. Tre-fyra decimeter snö utanför fönstret just nu, underbart!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.