Hälften fin – hälften creepy

Jag lämnade skärmen en sväng i förmiddags och joinade de andra. Lite julpyssel så här på Lucia och med spridande av juldofter i vardagsrummet. Bra skit. Jag hittade dock inget band att knyta runt min apelsin så det fick sonika bli…

Tomten

…tomtedräkten som inte hade någon vinflaska att sitta på. Men den gör sig ganska bra där i fönstret. Hälften fin, hälften en aning… creepy?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.