Jag firar inte en andraplats

Jädrans. Nu är jag där och tassar igen. På årssummeringarna. Som jag lovade att vänta med häromdagen. Hoppas du inte tar illa upp, J. Men faktum kvarstår. Det kommer en summering. Här och nu. Schäfrarna på jobbet hade igår räknat ihop statistik så här till årets sista stora möte. Över vad vi åstadkommit, timmar vi slitit i våra olika projekt och så vidare.

Även årets friskvårdstimmar fanns med i statistiken, bland alla oss knappt 50 som jobbar tillsammans. Delad andraplats blev jag, med mina 39 uttagna och tränade timmar. Vinnaren hade 40. Vem som helst hade firat den andraplatsen, som med den tårta som det bjöds på efter mötet. Jag? Icke. Jag åt, men det var som ren och skär tröst. Andra plats är första förlorare. Nu bryter jag ihop och så kommer jag igen. Nästa år ska jag vinna.

Friskvård och tårta

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

  1. Äsch då du! Sånna här små, trevliga små summeringar av detaljerade saker som är rätt intressant och spännande – DET ÄR OKEJ! Men börjar det dyka upp ”Januarimånad” följt av 50 bilder och texter som summerar hela din januarimånad alldeles för detaljerat, ospännande och ointressant. FÖLJT AV februarimånad ett par dagar senare… Ja då kommer jag ryta ifrån 😉

  2. Haha! Nja, jag är inte heller något större fan av inlägg som radar upp den senaste veckans händelser i kronologisk ordning. Faktiskt. Men det har ju hänt så jädrans mycket roliga saker det här året så jag har svårt att hålla fingrarna i styr. 😉

    Förhoppningsvis slipper du att ryta ifrån…

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.