När julen gjorde lite mer entré

En helg med ett moderskepp på besök och en helg när julen gjorde ytterligare lite mer entré i sinnet. Då blir det cityvandring, lite uteluncher, skymningssolen i ögonen, en Dryden i köket (och det här är ju som bekant ingen matblogg och jag skulle ju inte matblogga mer i år…), lite öl, lite julmarknad på Jamtli, lite (nåväl) julbord och allt sådant som kan höra en decemberhelg till om ett moderskepp är på besök. Typ. Så här.

Texas chili

Grönsaker

Dryckesvalen

Kaffe och pussel

Jamtli julmarknad

Jamtli julmarknad

…och nu ska jag, efter bannor från J (japp, jag tog åt mig och sov dåligt den natten…), inte köra fler årssummeringar på ett tag. Jag siktar på att göra det när det faktiskt närmar sig bokslut bloggslut. Eventuellt med några undantag längsvägen. Typ.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.