Tomten har slagit upp portarna

Himlen var helt späckad med chemtrails kondensstrimmor under de timmar vi ärades med dagsljus och solsken tidigare idag. Planen lyses upp över taken, endast tomten är vaken. Mot Rovaniemi. Turisterna har tagit sikte. Säsongen är igång. Ordentligt med flygtrafik över oss med andra ord.

Kondensstrimmor

Flightradar

Intressant. I somras, på Keb-trippen, var vi inte mer än tio mil från Rovaniemi. Jag fascineras fortfarande över hur långt upp vi faktiskt var och vilka avstånd vi gjorde. Än mer fascinerande är att jag vill åka tillbaka. Till Keb och ödemarkerna alltså. Dagens läsning i Turist ökade suget ytterligare lite.

Topptur på Keb

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.