A&B, live och München

För tre år sedan, lite drygt, var jag på Tiësto i Globen och det var Drydiansk världspremiär för liknande live-event. Nu är det dags för samma genre igen och igår tog jag och Herr Nilsson boskapsvagnen (SJ Intercity alltså) ner till hufvudstaden för lite Above & Beyond (och har ni inte lyssnat på deras pod så gör det, nytt avsnitt varje fredag!). München blir det. Bryggeriet alltså. På Söders nedre höjder. Jag har haft A&B:s fantastiska podcast i öronen i flera år nu, perfekt musik på jobbet och just det där melodiösa är som bomull i mina öron. Finns i iTunes för den som är intresserad.

Den här gången blir det live! Smakprov? Det här är från Madison i New York.

Föregående inläggDen gröna milen
Nästa inläggOm sena nätter och höga volymer
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.