Att simma uppströms

Varför vara som alla andra barn när man kan gå egna vägar och hitta på egna saker? Well, så inleder jag 2015. Gymkortet är uppsagt.

Vafalls?

Det är väl inte direkt så man brukar göra den här tiden på året? Ni vet, när folk ska attackträna bort (jul)skinkor och fläsk(kotletter). Ni vet, samma människor som är helt rabiata och bokar upp varenda pass som går att boka upp under fem-sex veckor för att sedan, framåt slutet på februari, ligga utmattade i soffan och fyllda med så mycket träningsvärk att de inte tar sig därifrån förrän… tja, nästa års januari när historien upprepar sig.

Nåväl. Jag har som sagt sagt upp gymkortet nu. Sluta träna? Inte. Jag ska bara byta ställe eftersom det har varit lite motigt att ta mig an SportsGym de senaste månaderna. Bodypump har verkligen varit pisstråkigt, jag är ingen lyfta-skrot-person och även HIIT-passen började kännas alldeles för enformiga i december. Träningsvärk har jag inte känt sedan oktober. Ungefär.

Crossfit blir det, tillsammans med intervallpass med löpardojjor och viss del fotbollsträning. Vissa saker har jag svårare att slita mig från än andra…

…så även just SportsGym, eftersom det visade sig att de har tre månaders uppsägningstid. Eh.

Föregående inläggOch vinnaren är…
Nästa inläggSka vi lova varandra?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.