Det bara fungerar – typ inte

Tillfällen när mitt tålamod är kort (alltså kortare än kjolarna på tjejerna som står i Redlight-kvarterens allra smutsigaste hörn): teknikstrul.

Sedan Apple begåvade oss med Airdrop, för enkla filöverföringar, så har skräpet fungerat högst sporadiskt och oftast avgår jag från tjänsten efter sjuttioelva försök med att hitta mottagande enhet. För. Har Airdrop bestämt sig för att inte fungera så kommer det inte fungera förrän tjänsten är på bättre humör. Inga felmeddelanden, inga avslöjanden om vad som pågår bakom kulisserna. Nåväl. Då har jag sedan länge dumpat skiten och lagt mina filer i händerna på Dropbox istället. Som alltid fungerar. Som dessutom nästan är mer integrerat än Airdrop självt, om vi pratar desktopversionen i Mavericks.

Jag skulle kunna prata internetdelningen också men jag tycker att jag håller här för idag. I grund och botten tycker jag om Apple-prylarna för i de allra flesta fall så fungerar det så bra som man bara önskar, så bra att man inte ens tänker på det. Men gud nåde när det inte gör det. Då fungerar det inte dåligt, då fungerar det sämre än dåligt.

Det är då jag skriver ett inlägg som det här. Men nu har jag kräkts färdigt, ni kan återgå till vad-ni-nu-gjorde.

Airdrop

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.