Jag, Sir David och extrema platser

Även om det inte är lika värdekasst som förra årets breakdown, ja det är faktiskt ganska långt ifrån, så blev det soffläge under eftermiddagen efter en tidigare hemgång från jobbet än beräknat. Shit happens. Hur som helst, det är då jag passar på att göra sådant som inte kräver någon större aktivitet mer än att hålla ögon och öron öppna där i soffan.

Idag? Frozen Planet, BBC:s fantastiska serie, där man får åka med till världens mest ensliga terränger ackompanjerat av Sir Davids fantastiska stämma. I flera timmar om man så vill, precis som med Planet Earth. Perfekt krya-material med fantastiska vyer (jag älskar vyerna!) och en tallrik glass i knät medan den andra jorden står vid sidan om och lyser upp tillvaron. Plus att suget efter fjällvandringar kröp upp i soffan bredvid mig. Eller Fjällräven Polar nästa gång kanske? Lite mer än bara en vanlig dagstur dock.

Förresten, Frozen Planet finns på Netflix.

Frozen Planet, BBC

Frozen Planet, BBC

Frozen Planet, BBC

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Frozen Planet ligger solklart med i listan över saker att se! Kanske läge att börja med det redan till helgen faktiskt, se till att sonen börjar fostras i nöjet med välproducerade dokumentärer!

  2. Det tycker jag låter som en utmärkt idé. Ska klämma ett avsnitt till nu faktiskt. Sedan fick jag även tips om Blackfish, som jag även skymtade förbi i Netflix-utbudet igår.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.