Manchester baby, Manchester!

Så. Äntligen. Resedags. Det var ju säkert sex-sju dagar sedan jag var ute på far och fläng. Det här blir ändå en tripp med ett litet större T. Manchester – Southampton på Old Trafford i morgon och så länge vädret håller sig hyfsat lugnt så kommer jag att sitta där. Johannes hänger på och honom ska jag möta upp i Frankfurt senare ikväll innan vi sätter oss på Lufthansa-flighten mot EGCC.

Östersund – Arlanda – Frankfurt – Manchester. Och tillbaka. Fullt normal flygrutt. Typ.

Favoritställe på Arlanda? Längst ut på F-piren. Jag satt helt själv där ute, närmaste person var städaren som drog runt sin vagn. I övrigt väldigt behagligt kontra taxfreen och stimmet där borta. Nog för att jag gillar fart och fläkt men att kunna dra undan och ha lite tystnad en sväng är skön hjärnrehab.

Märkligt ändå. Har lämnat Maria hemma. Det känns konstigt, vi brukar ju dra ut ihop. Försöker locka med en long haul framöver. Får se var det slutar. Men Manchester var hon inte sugen på. Alls. Jag fattar verkligen ingenting.

Så. Hur jag laddar inför match day på plats? Tja, har en fyra timmar på Arlanda så slinker det ganska lätt ner en öl samtidigt som Giggs-dokumentären rullar på SVT Play (i 19 dagar till). Well. Dags att packa ihop och kliva på SK673. Utanför är det ett ymnigt snöfall. Det kan faktiskt räcka så just idag.

Fly SAS

Emirates från Arlanda till Dubai

Arlanda flygplats

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Älskling! Jag ska följa med. Men Manchester i ett regnigt och kallt januari med två fotbollslag jag inte bryr mig ett skvatt om? Naeeee… 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.