Missing after action

Det är blankis på Storsjön. Sådan där blåsvart transparent som ger sköna fartkänslor och skräckblandad känsla att åka över. Och jag då? Tja, jag har letat mig fördärvad efter mina långfärdsskridskor med tillhörande pjäxor. Högt som lågt. Djupt som ytligt. I alla förråd jag har prylar i.

Men. De. Finns. Inte. Någonstans.

Senast jag använde dem? Mars 2013, på Medvinden. Jag har flyttat en gång sedan dess så förmodligen ligger de på ett sådant där “bra ställe”, även om jag vill minnas att jag hade dem uppackade och synliga i nya lägenheten även förra säsongen. Då åkte jag inget, för det fanns i princip inga isar att åka på. Men jag ville åka idag. Det blev inte av. Jakten fortsätter. Har ni sett dem? Hojta. De ser ut så här.

Långärdsskridskor

Om ni undrar hur det har sett ut på Storsjön de senaste dagarna? Ungefär så här. Magiskt.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Ja, om jag först hittar mina egna så kanske jag kan ge något tips på ett “bra ställe” de (tydligen) kan läggas på. Jag letade en timme idag. Varenda låda i förrådet (vi flyttade i augusti så det finns en och annan sådan…), inklusive en fullspäckad friggebod som jag slet järnet i. Flyttade sommarmöbler och cyklar, högtrycktvättar och mumbojumbo. Fanns inte att finna.
    Hockeyrör. Inte samma känsla, men bättre än att inte alls njuta de där fantastiska isarna. Men jakten på the real thing fortsätter.

  2. Kämpa, kämpa! Jag åkte på hockeyrör strax innan jul och nej, det är inte alls samma känsla. Tappade dock fokuset helt på dem idag, får känslan av att hitta de riktiga var större än att komma ut alls. Frustrerande. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.