När alla andra spelar fotboll

Efter förra veckans benknäckarpass så tänker jag dumpa fotboll ett tag framöver. Just den biten känns ganska tråkig men det hindrar mig ju inte från att köra andra pass. Eftersom det vankas fys-träning på fotbollen idag så drar jag sonika dit och kör den (roliga) biten. När alla andra sedan fortsätter med den skittråkiga fotbollen (…) så passar jag på att köra världens roligaste intervallpass på löpbanorna i hallen. Tre minuters löp, en minuts aktiv vila. Gånger åtta.

Det är en början i alla fall på det som i slutet på maj ska bli personbästa på Göteborgsvarvet. Så roligt tänker jag ha ikväll. Vad tänker ni göra av tiden?

Intervallträning

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.