Nördigt fint och galet

Vad jag gör en kväll för att vila ut efter helgens långa nätter i hufvudstaden? Drar en runda FIFA 15. Såklart. Matcherna ikväll innehöll det mesta. Röda kort, straffar på stopptid, vändningar – rubbet.

Jag har just påbörjat andra säsongen med Barnsley och inledde (efter en träningsmatch som med två man mindre vändes från 0-1 till 3-1 från 86′ och framåt) med lite ligacup. Där jag efter 90 spelade hade 10-2 i skott men noll, nada och ingenting i utdelning. När Shrewsbury sedan gör 1-0 i 118:e så inser jag att det ska till ett smärre mirakel för att ro det här i hamn och inleda säsongen med ett praktfiasko var jag ju inte särskilt sugen på.

Skam den som ger sig och jag får turligt nog en galen straff med mig i 120+. Inga misstag, Dembélé sätter 1-1 och matchen avgörs sedan på straffar där jag vinner med 3-0, efter att Winnall dundrat upp bolluslingen i krysset som defilering.

FIFA-mässigt galet och nördigt fint, en sådan där kombination som man bara kan förstå om man själv spelar.

Winnall sätter 3-0

Winnall har precis avgjort ligacupmatchen

Galen vändning!

Rött kort!

Rött kort!

3-1 i träningsmatch

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.