Och han var sjukt provisorisk

Det har varit lite halvknackigt med träningen sedan knät fick för sig att halv-haverera (igen) på onsdagens fotbollsträning. Det svullnade upp en aning så jag avstod de planerade HIIT-passen både torsdag och fredag. Så. Nya tag idag och jag var inbokad på mitt första ”Hardcore”. Hard… core. Core helt enkelt. Mage och rygg och framförallt mage då, som jag tror att jag behöver mest. Och jag märkte ganska snart hur klen (nåväl) jag är på området. Plus att det märks ganska snabbt när en inte kört något hårdare pass på nästan två veckor. Well. Nu är det igång igen och egentligen borde jag väl boka upp mig på nästa veckas hardcore-pass men jag blev inte sådär jättesåld på det. Jag behöver det dock desto mer.

Bäst idag på gymmet var ändå inte träningen utan grabb-glinen som bytte om samtidigt som mig. Gängets ledare stod för dagens skönaste citat när han pratade en händelse är någon blivit lite putt.

– …och så kom killen och han var så sjukt jävla provisorisk!

För att inte tala om hur förbannad han blev när hans kompis, gissningsvis med ett knippe fler IQ:n, med all rätt rättade honom. Fantastisk omklädningsrumshumor!

Banan

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.