Och vinnaren är…

julafton höll jag som bekant en tävling där det gällde att svara på en fråga och skriva om sitt största äventyr under 2014, för chansen att vinna en almanacka för det här nya året. Så. Hur gick det och vad var korrekt svar? Jo, smart glass kallas den teknik som bland annat återfinns i fönstren på Boeings flygplansmodell Dreamliner. Jag och juryn har sedan, utifrån ett litet men trevligt kommentarsflöde, valt följande motivering som vinnare:

…, den galna turen med Trabant i Berlin. Jag rekommenderar verkligen en sådan sightseeing där man själv kör Trabant genom centrala delar av staden. Jag har definitivt inte skrattat så intensivt en hel timme under resten av året.

…där hon även skickar med en länk till inlägget på hennes blogg. Vi gratulerar Ellinor till priset och jag kommer att kontakta dig, så har du snart en almanacka i brevlådan! Blir det fler resor under 2015?

Håll utkik här framöver för det kommer att bli fler tävlingar med fina priser!

Almanacka 2015

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. TACK!! Vad glad jag blir! Verkligen!

    Ivarje fall någon mindre trip måste det bli även i år. Jag får återkomma om det längre fram i år på min blogg.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.