Om sena nätter och höga volymer

Om första halvan av den här snart passerade veckan var grön i olika former och smaker så var den sista halvan rena rama motsatsen. Jag gick från gröna sköna smoothies, vettiga sovtider och fyra hårda träningspass till noll träning, snabbmat, öl och långa nätter. Eller vänta. Räknas möjligtvis bastu som träning? För i så fall tränade jag i tjugoåtta minuter. Typ.

Nåväl. Det var självfallet värt det. A&B på Münchenbryggeriet satt som en smäck i den bistra januarinatten där det pumpades så att taket nästan lyfte. Bra var det. Mycket bra. Då är det väl bara att invänta morgondagens lön och boka upp nästa konsertupplevelse. Om det blir Sandviken eller Helsingfors får jag klura på några timmar till, men den här gången ska jag inte missa Bryan Adams.

Helgens högsta ljudvolym? A&B. Utropen på tåget hem. Man lär inte missa sin hållplats i alla fall.

A&B på Münchenbryggeriet

A&B på Münchenbryggeriet

A&B på Münchenbryggeriet

Stockholm och Münchenbryggeriet

Föregående inläggA&B, live och München
Nästa inläggNördigt fint och galet
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.