Säg hej till Princess Juliana

För ett år sedan, nästan på dagen, stod jag på Maho Beach och njöt. Det klarblåa vattnet kastade sig lätt upp på mina fötter, solen värmde mitt blekansikte och ovanför mitt huvud gick plan efter plan in för landning. En liten dröm som där och då, en onsdag i januari 2014, gick i uppfyllelse. En dröm jag haft sedan jag första gången skymtade flygplatsen på Airliners.net för elva år sedan. Alla har vi våra intressen.

Idag ramlade jag över några Youtube-klipp från 737Channel med en landning och en start från just Princess Juliana International Airport på Sint Maarten. Ja, jag ramlade faktiskt. Jag sökte inte ens. Det bara dök upp i sociala medier-flödet på skärmen. Det finns mängder av klipp från Maho Beach men inte lika många riktigt bra från flight deck med radiotrafik. Har man några minuter över (7:37 faktiskt…) så är det här sevärt. Bara att få se Karibien igen gör mig varm inombords.

Dryden på Maho Beach

Omslagsbild: skärmdump från filmen ovan
Foto ovan: M. Carlsson

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.