Tanke kontra genomförande

Jag hade en tanke om kvällen. Att som förra veckan köra ett skönt fyspass följt av intervaller på löparbanorna där ute i Ås och Jämtkrafthallen. Till och med öka antalet repetitioner.

Vad det blev? En mugg honungsvatten i “giv-mig-styrka”-muggen, som alltid åker fram när krassligheten tar över den drydianska lekamen. Lägg till ett soffläge så har vi den här onsdagen i ett nötskal.

Well. Det kunde varit värre. Det kunde inte ha varit fotboll på TV och det kunde faktiskt ha varit så att jag redan givit upp morgondagens HIIT-pass. Men riktigt där är jag inte än och riktigt dit ska jag inte. Det är min plan-b-tanke om kvällen i alla fall.

Krasslighet

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR