Videoblogg: Manchester it was

Ack en sådan skön seger i eftermiddag, med 2-0 borta mot QPR utan att imponera. Värre var det förra veckan, Manchester-helgen, där vi åkte hem med noll poäng, noll mål och till och med noll avslut på mål. Värdelöst-kasst-skit. Men. Det blev en liten videoblogg om debaclet trots allt, från början till det bittra slutet och ett regnigt England med en regnig själ inombords.

Här. För er. Videoblogg från världens vackraste arena. Bäst? Johannes kommentar…

“Men varför Fellaini in? Var är Falcao någonstans?”

…med tanke på vem som gjorde ett av dagens mål på sin enda chans och med tanke på vem som borde gjort minst två, på sina tre chanser. Bra jinx där, Jojjon. Bra.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.