365 dagar senare

Fyrverkerier

Ett år. Trehundrasextiofem dagar. Lika många blogginlägg. Det som tjuvstartade den 28 februari förra året, och som fortsatte med #blogg100, har alltså mynnat ut i ett års dagligt bloggande om livet, resorna, träningen, semestrar, Los Angeles, Kebnekaise och även ett knippe korkade saker. Hundradagarsprojektet gick lite över tiden kan man säga.

Jag är så jädra glad för det!

Blogg100 var precis den push som behövdes och när projektet var slut i början på juni var det inga konstigheter att köra vidare. Ångan uppe, roligt att skriva när ni besökare blev fler, mer nätverkande, en hel hög med samarbeten och allt det där som kan motivera en nästan varje dag. Det har tagit betydligt (alltså betydligt!) mer tid i anspråk än jag anade på förhand men det har också oftast varit värt det.

Och jag tänker fortsätta.

Det här har varit det roligaste och mest utvecklande året sedan jag började med bloggformatet 2006. Så. Tack för de 365 senaste dagarna, tack för alla kommentarer, tack för all pepp och push kring det jag publicerat och producerat här och tack för att ni läser! Och mer blir det. För att citera Arne Hegerfors och Martin Timell.

Det kommer mera!

Snart faktiskt. Det är en hel del spännande material som kommer att se dagens ljus här framöver.

Nu kör vi!

Föregående inläggAlla är vi olika
Nästa inläggNär framtiden är här
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

11 KOMMENTARER

 1. Grattis!!!! Så himla bra gjort!
  Jag har ju också bloggat länge (bra många mer år än dig även om det var i hemsideformat först), men skriver betydligt mindre genomtänkt och gör väldigt få inlägg i perioder. Men – att blogga är en livsstil! Kan man inte låta bli att skriva så kan man inte 😉
  Ser verkligen fram emot dina kommande inlägg!! Även om du skulle skriva med lite pauser mellan ibland.

  • Tack Ellinor och Rosita! Ja, även innan bloggformatet 2006 (då jag började köra blogg-CMS) så hade jag ju en sajt jag uppdaterade några gånger i veckan och så har jag ju kört sedan 1996 (dryden.se sedan 2003). Så, snart 20-årsjubileum till och med. 🙂

 2. Grattis till din utveckling som bloggare!
  Hittade din trevliga och välskrivna blog inför mitt lilla gästspel som gästbloggare hos dig och hälsar på då och då för att läsa nya eller äldre inlägg. Alltid trevlig läsning!
  /Linnea i Bayern

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.