I julas började jag prenumerera på Viaplay och jag funderade även på att helt ersätta mitt Viasat-abonnemang hos ComHem med nyss nämnda tjänst. Jag menar, både lägre månadsavgift och att alltid ha matcherna med sig i mobilen är ganska starka argument. Dock blev jag lite besviken då upplevelsen med Viaplay-appen på PS4:an inte alls motsvarade mina förväntningar.

Det laggade, släpade nästan en minut mot ComHems sändning och bildkvaliteten var inte i närheten av HD-upplösning, trots 100mbit-lina och trådad Playstation 4. På min iPhone 6 Plus flöt det på betydligt bättre men att se alla matcher via den är inget alternativ. Jag sa därmed upp Viaplay-tjänsten och körde vidare på Viasats sportpaket hos ComHem.

Men! Förra veckan ramlade det in ett mail från ComHem där de meddelade att alla Viasat-kunder nu får Viaplay på köpet! Det var värt en målgest och mental high-five där jag stod ensam i kontorslandskapet på jobbet en sen eftermiddag. Det kan knappast bli bättre. Nu kan jag njuta av HD-sändningarna i soffan som de ska upplevas plus att jag köra matcherna on the fly, om jag händelsevis skulle vara på resande fot under en Premier League-lördag eller Champions League-onsdag. Tackar!

Här kan du testa och se vilket paket som du är berättigad till.

ComHem och Viaplay

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här