Äntligen fotbollen i fickan igen

I julas började jag prenumerera på Viaplay och jag funderade även på att helt ersätta mitt Viasat-abonnemang hos ComHem med nyss nämnda tjänst. Jag menar, både lägre månadsavgift och att alltid ha matcherna med sig i mobilen är ganska starka argument. Dock blev jag lite besviken då upplevelsen med Viaplay-appen på PS4:an inte alls motsvarade mina förväntningar.

Det laggade, släpade nästan en minut mot ComHems sändning och bildkvaliteten var inte i närheten av HD-upplösning, trots 100mbit-lina och trådad Playstation 4. På min iPhone 6 Plus flöt det på betydligt bättre men att se alla matcher via den är inget alternativ. Jag sa därmed upp Viaplay-tjänsten och körde vidare på Viasats sportpaket hos ComHem.

Men! Förra veckan ramlade det in ett mail från ComHem där de meddelade att alla Viasat-kunder nu får Viaplay på köpet! Det var värt en målgest och mental high-five där jag stod ensam i kontorslandskapet på jobbet en sen eftermiddag. Det kan knappast bli bättre. Nu kan jag njuta av HD-sändningarna i soffan som de ska upplevas plus att jag köra matcherna on the fly, om jag händelsevis skulle vara på resande fot under en Premier League-lördag eller Champions League-onsdag. Tackar!

Här kan du testa och se vilket paket som du är berättigad till.

ComHem och Viaplay

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.