Att ta sig en vilodag

Krasslig fram till förra helgen. Sedan dess? Sex hårda träningspass mellan söndag och fredag. HIIT och intervallöpning på banorna i Jämtkrafthallen. Svettigt, skönt, givande och med tankarna på pers i Göteborg senare i vår. Då går det ganska bra att trötta ut sig själv. Det innebar också att dagens planerade 15-17km-runda på Frösön ställdes in. Helt enkelt för att jag bara inte kände för det. Helt enkelt bara för att jag var mer intresserad av en lugn och skön vilodag. Lite Erik Niva-bok (ja, det är samma bok jag började läsa i Karibien förra året, jag har hellre aldrig påstått att jag läser böcker särskilt frekvent…). Lite FIFA. Lite kaffe. En skön promenad i friska och bitanda februarivindar.

Då ska en också ta sig en vilodag. I morgon är jag på’t igen. HIIT är planerat flera gånger i veckan som kommer och så blir det mer intervaller på löparbanorna. Det rullar på. Som det ska göra. Det är februari och grismånad. Det är bara att dra skygglapparna och tänka på något kul.

Och tänk. Det gör jag.

Erik Niva och FIFA 15

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.