Häromdagen nåddes jag av ett rykte som nästan var för bra för att vara sant, så jag var tvungen att researcha mig till källan för att få det bekräftat. Och det fick jag. I gratistidningen 100% Östersund klargörs det nämligen i artikeln “Fler avgånger till Bromma och planer på helgresor utomlands” (sidan 6) att BRA, som är sammanslagningen av Malmö Aviation och Sverigeflyg, har funderingar på direktflyg till – här kommer hjärtat in i bilden – Manchester!

Förhoppningen är att sätta upp fler weekendresor till utlandsresmål. Manchester och Edinburgh har diskuterats som två tänkbara alternativ.
– Vi letar efter attraktiva platser, men priset måste vara rimligt. Vi tar gärna emot förslag, säger Eva Nyh Hederberg.

I höstas hade de en lyckad satsning med direktflyg till Berlin och från andra städer har de kört liknande kampanjer. Vi kan säga så här. Eva, du har fått mail från mig och den dagen som BRA sätter upp en direktlinje så kommer jag, mot en rimlig prislapp och att det är hemmamatch vald helg, att boka omgående. Alltså, omgående. Med versaler.

Sedan tycker jag i och för sig att hjärtmålgestensom som di Maria (med flera) håller på med är ganska tramsig. Det är dock en helt annan diskussion. Nu hoppas vi istället på att BRA syr ihop det här på ett snyggt sätt och att Eva mailar tillbaka och svarar “Nu är det kirrat och klart!”.

Då går ni rakt in i mitt hjärta.

Malmö Aviation till Manchester

Bildkällor: Malmö Aviations pressrumGettyImages / Matthew Peters

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här