Ett kap att susa ner på

Ja, efter att jag råkade knäcka min ena skida förra säsongen så fick det bli ett nytt par i år. Förra helgen blev det premiär på dem, ett par Head REV 78 och som jag efter en dag i backen hittills är mycket nöjd med. Ganska stor skillnad mot mina gamla Völkl Unlimited AC, som förvisso gjorde sitt jobb i pisten med bravur. Jag hade troligtvis inte köpt nya om jag inte druttat in i det där staketet i Tänndalen förra året.

Så. REV 78:orna? Bättre stabilitet, fin fart och jag märkte också skillnaden i att plöja igenom drivor i en uppåkt pist. Visst, nyslipade och allt det där. Återstår att se hur de ter sig på en topptur offpist men det lär bli först framåt mars-april.

En annan trevlig detalj var ju att de var prissänkta när jag hittade dem. Från 4500 till 4000. När jag skulle hämta ut dem dagen efter drog Stadiums nya kampanj igång så jag åkte på en prissänkning till. 2250:- inklusive bindningar. Ett kap, jag tackar och tar emot!

Och sist. Jösses vilken skillnad höstens och vinterns träning har gjort för skidåkningen. Det är så jädrans skönt att känna resultatet så här konkret! Allt slit, all svett, all puls. Värt varenda minut! Underbart!

Head REV 78
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.