Halebop ökar surfmängden

Det verkar blåsa lite av förändringens vindar på mobilabonnemangsfronten just nu. Först slopade Tele2 allt vad bindningstider heter vilket sedan följts av att de så sent som häromdagen ökade på datatrafiken på flera av sina abonnemang också. En mycket välkommen förändring, för har man en LTE-mobil idag så bränner man den där halva gigabyten alldeles för fort.

Märkligt vore det ju då om de andra operatörerna stod kvar och stampade med sina tjänster och mycket riktigt – igår fick jag SMS från Halebop som lät meddela att de ökar datatrafikmängden på sina abonnemang. För egen del innebär det att jag nu får 2GB istället för 1Gb. Det har nästan varit mer regel än undantag att jag fått det berömda ”Nu har du förbrukat all din datatrafik”-SMS:et medan det fortfarande varit alldeles för mycket månad kvar i kalendern.

Att pod- och Spotify-lyssna i 64kbit-hastighet är ingen höjdare direkt. Den tiden verkar nu äntligen vara förbi för en överskådlig framtid. Tackar tackar!

Halebop ökar surfmängden

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

  1. Jag har kvar mitt tre abonnemang med 10gb. Ibland är det bra att bara förlänga abonnemang insåg jag när alla mer eller mindre har mindre än 10 gb som erbjudande. Dåligt är bara förnamnet. Jag har slått i 10gb taket ett par ggr nämligen.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.