Härliga Härjedalens härligaste

När en får en helgs andrum. När en susar ner för backarna i Härliga Härjedalens bästa Tänndalen i gott sällskap. När de yngre förmågorna om inte ens tio år åker som små gudar. När vyerna är milsvida och fjällvärlden breder ut sig i synfältet. När aprilvädret gör besök redan i februari och himlen är klarblå. När en efter en dag i backen öppnar en öl och sjunker ner i soffan i stugan. När en äter renskavsgryta, spelar sällskapsspel och snackar skit in på småtimmarna. När en somnar till ljudet av en sprakande brasa i kaminen. Och när en rundar av med en söndag i Vemdalen på vägen hem och äter en lunch med utsikt.

När en gör allt sånt här, då trivs i alla fall jag väldigt bra. För faktum är att det är just sådana här dagar och helger som gör att jag älskar vintern här uppe i Jämtland och Härjedalen så förbannat mycket.

Tänndalen

Tänndalen och Buskvallen

Öl och resespelet från Vagabond

Vemdalen, Skalpasset

Vemdalen

Vemdalen, Skalpasset och lunch

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.